Web Analytics Made Easy - Statcounter

الجزیره- ایرنا- «پدرو سانچز»نخست وزیر اسپانیا روز دوشنبه در دیدار از مغرب، پیشنهاد میزبانی مشترک جام جهانی فوتبال در سال 2030 را توسط مغرب، پرتغال و اسپانیا را مطرح کرد که با واکنش مثبت مغربی ها مواجه شد.

به گزارش ایرنا، تارنمای مغربی «هسپرس» نوشت، مقام های مغربی از این پیشنهاد ابراز رضایت کردند هرچند هنوز این پیشنهاد خام است و باید با مقام های پرتغالی در این خصوص بیشتر مذاکره شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسپانیا در سال 1982میزبان جام جهانی بوده و همراه با پرتغال سعی داشت میزبان این تورنمنت بین المللی مهم در سال 2018 باشد اما در مصاف با روسیه ناکام ماند.پرتغال تاکنون میزبان جام جهانی فوتبال نبوده اما در سال 2004 میزبان جام ملت های اروپا بود.
در حالی مغرب از میزبانی مشترک جام جهانی با اسپانیا و مغرب استقبال کرده است که «ودیع الجری » رئیس تونسی دفتر اجرایی فدراسیون فوتبال شمال آفریقا حدود یک ماه پیش در شرم الشیخ مصر پیشنهاد میزبانی مشترک کشورهای شمال آفریقا در سال 2030 را مطرح کرد و پس از آن «رضا البلتاجی » عضو کمیسیون ورزش و جوانان مجلس نمایندگان مصر گفت، با توجه به دشوار بودن راه رسیدن به میزبانی جام جهانی، امیدوار است مغرب، الجزایر و مصر به صورت مشترک نامزد میزبانی جام جهانی شوند.«رضوان الزیاتی » معاون رئیس کمیسیون ورزش و جوانان در مجلس نمایندگان مصر نیز گفت، اگر قرار باشد شمال آفریقا میزبان جام جهانی فوتبال باشد، مصر باید یکی از این میزبان ها باشد و بهتر است مصر، تونس و مغرب میزبان باشند اما اگر قرار شد شمار میزبان ها بیشتر شود، لیبی و الجزایر نیز به این جمع بپیوندند.
از سوی دیگر «ریاض الجعیدان» یکی از نمایندگان مجلس تونس پیش از این گفته بود کشورهای شمال آفریقا باید درخواست میزبانی مشترک جام جهانی را مطرح کنند.
«محمد حطاب » وزیر ورزش و جوانان الجزایر نیز اوایل مرداد ماه گذشته گفت، میزبانی جام جهانی به صورت مشترک، به نفع کشورهای منطقه است و کشورش آمادگی دارد همراه با مغرب و تونس به صورت مشترک نامزد میزبانی جام جهانی 2030 شود اما آن زمان هم برخی رسانه ها مغربی نوشتند، مغرب امیدوار است به صورت مشترک با اسپانیا و پرتغال میزبان جام جهانی 2030 باشد.
به نظر می رسد مغرب بیشتر تمایل دارد همراه با اسپانیا و و پرتغال میزبان جام جهانی 2030 باشد و به همین دلیل است که توجه چندانی به درخواست کشورهای شمال آفریقا برای میزبانی جام جهانی از خود نشان نمی دهد.
فدراسیون فوتبال آرژانتین فروردین ماه گذشته به همراه پاراگوئه و اروگوئه برای میزبانی جام جهانی 2030 اعلام آمادگی کرد.گفته می شود انگلیس نیز یکی از کشورهایی است که در پی میزبانی جام جهانی در سال 2030 است.
مغرب پنج بار به منظور میزبانی جام جهانی در سال 2026 نامزد شده است اما هیچ گاه توفیقی در این کار به دست نیاورد. این کشور در چهار دوره تلاش قبلی خود برای میزبانی این تورنمنت در سال های 1994، 1998، 2006 و 2010 به نتیجه نرسیده بود و خرداد گذشته نیز در رقابت با نامزدی مشترک سه کشور آمریکا، مکزیک و کانادا برای میزبانی جام جهانی در سال 2026 ناکام ماند.
میزبان جام جهانی 2026 با آرای 211 فدراسیون عضو فیفا انتخاب می شود .
خاورم **2041**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش جام جهاني فوتبال مغرب اسپانيا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال میزبان مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از کیش به ازبکستان
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • ازبکستان روی سکوی سومی جام ملت‌های فوتسال آسیا رسید
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • همدان میزبان چهارمین اردوی تیم ملی هاکی سالنی آقایان 
  • ممنوعیت میزبانی سپاهان و گل‌گهر با 2 احتمال
  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • تاج: میزبانی تایلند عالی بود
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • اوقات شرعی شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ به افق یاسوج